Välkommen till Racoon & Friends!

Vi är en reklambyrå som jobbar med webb och filmproduktion.
R

acoon & Friends är en liten full-service reklam- och webbyrå som bygger webbplatser och webbutiker, producerar film och animerad film samt hjälper dig att skapa och sköta dina konton på sociala medier. Vi gör all slags reklamfilm, instruktionsfilm, animerad film och explainer videos, allt producerat av vårt eget in-house filmbolag. Om du inte redan har en hemsida eller e-handelsplattform bygger vi gärna upp den från scratch och sköter den åt dig. Har du en väl fungerande webbplattform som du bara vill fräscha upp kan vi hjälpa vi dig med att ta nya bilder, formge infographics eller med att skapa en ny grafisk profil som stärker ditt varumärke. Då skapar vi en ny logotyp, färger och typsnitt som blir unika för ditt företag och som gör att kunden enkelt känner igen era produkter eller tjänster. Vi formger även trycksaker och erbjuder modell- och produktfotografering.

D

u behöver inte vara expert på reklam, varumärkesbyggande eller grafisk design för att kontakta oss. Vare sig det är första gången du kontaktar en reklambyrå eller har lång erfarenhet av branschen så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa dig. På Racoon & Friends anpassar vi oss efter dina önskemål, dina resurser och dina drömmar, utan att någonsin tumma på kvaliteten. Att vi är en liten reklam- och webbbyrå innebär att du kan känna dig sedd av oss. Du har alltid kontakt med samma person. På så vis knyter vi ofta personliga band till våra kunder och de stannar hos oss i många år, något vi är väldigt stolta och glada för. Vi tror att om vi kombinerar din kunskap, erfarenhet och dina mål med våra mer än 20 år i branschen, vår fingertoppskänsla för vad som funkar och vår sprudlande kreativitet så kan vi skapa något enastående tillsammans. Dessutom brukar vi ha väldigt roligt under processen!

Webbyrå

Vi designar och bygger webb

De flesta av våra kunder vänder sig till oss för hjälp med att bygga en ny webb eller e-butik. Vi hjälper dig designa och bygga en webb som passar dina behov. Kanske har du redan bilder, filmer och texter som du vill publicera på din nya webb eller så hjälper vi dig ta fram allt från början. Vissa kunder beställer film eller animerade filmer av oss för andra behov och plattformar. Vi jobbar också med produktion av bildmaner, lifestylefotografering, modellfotografering eller produktfotografering. De flesta jobben startar med att vi tar fram en grafisk profil som får bli den grafiska manualen vid design av webb och framtagning av innehållet.

Reklambyrå

Vi producerar reklam

Vår filosofi är att inget projekt är för litet eller för stort. Alla kunder är välkomna till oss och vi anpassar vår arbetsstyrka utifrån projektets behov. Vare sig det rör sig om något så basic som att förädla en befintlig logotype eller som till större filmproduktioner eller att bygga och producera innehåll till stora e-butiker. Vi lägger mycket tid, energi och kreativitet på att ha goda relationer till våra kunder och vi uppskattar öppenhjärtiga kundrelationer, det ska kännas bra att jobba tillsammans.

Filmproduktion

Vi producerar företagsfilm

Raccon & Friends har ett eget in-house filmproduktionsbolag. Till oss kan du vända dig om du vill göra en reklamfilm, informationsfilm eller animerad film. Vi gör all slags reklam- och företagsfilm, både business-to-business och business-to-consumer. Vi producerar reklamfilm till teve, biografer och sociala medier och vi gör även presentationsfilmer, rekryteringsfilmer och explainer videos.

Läs mer om filmproduktion

 

Är du intresserad av att veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig bygga ditt varumärke.