Vad vi gör

Webb, film, foto & grafisk formgivning
Våra tjänster

Hur vi kan hjälpa dig

De flesta av våra kunder vänder sig till oss för hjälp med att bygga en ny webb eller e-butik. Vi hjälper dig designa och bygga en webb som passar dina behov. Kanske har du redan bilder, filmer och texter som du vill publicera på din nya webb eller så hjälper vi dig ta fram allt från början. Vissa kunder beställer film eller animerade filmer av oss för andra behov och plattformar. Vi jobbar också med produktion av bildmaner, lifestylefotografering, modellfotografering eller produktfotografering. De flesta jobben startar med att vi tar fram en grafisk profil som får bli den grafiska manualen vid design av webb och framtagning av innehållet.

Vår filosofi

Våra uppdrag

Vår filosofi är att inget projekt är för litet eller för stort. Alla kunder är välkomna till oss och vi anpassar vår arbetsstyrka utifrån projektets behov. Vare sig det rör sig om något så basic som att förädla en befintlig logotype eller som till större filmproduktioner eller att bygga och producera innehåll till stora e-butiker. Vi lägger mycket tid, energi och kreativitet på att ha goda relationer till våra kunder och vi uppskattar öppenhjärtiga kundrelationer, det ska kännas bra att jobba tillsammans.

Strategi

Vi stärker varumärken

För att en investerare, strategisk partner, styrelseledamot eller annan viktig aktieägare ska investera tid eller pengar i din verksamhet, måste de först förstå din produkt och verksamhet – och tro att de är högst troliga, om inte säkra, att bli framgångsrika.

Det är ditt jobb att få dem att förstå och tro, enkelt och intuitivt. Genom vårt samarbete med Pontus Kristiansson som baserar sitt arbete och sin metod på mer än två decennier av erfarenhet från att starta, finansiera och skala upp en framgångsrik metod för snabb utveckling av strategier och affärsplaner som också låter dig förklara din produkt och ditt företag för investerare och andra viktiga intressenter på ett övertygande sätt. Du kan använda oss och Pontus för hela processen, eller bara fråga om hjälp med ett enskilt steg. Kontakta oss för mer information.

Är du intresserad av att veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig bygga ditt varumärke.